Η ΤΕΧΝΟΜΕΠ βρίσκεται από το 1972 σε διαρκή και αδιάλειπτη λειτουργία στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται με συνέπεια κι επαγγελματισμό. Βασιζόμενοι στην εμπειρία και τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις του Ιδρυτή της , Απόστολου Χρυσαφέλη και οδηγούμενοι  πάντα από υψηλούς στόχους , ακολουθούμε την ίδια ανοδική πορεία. Την εταιρεία συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον η κόρη του Δέσποινα Χρυσαφέλη – Περηφάνου και η εγγονή του Κλαίρη Περηφάνου.

Οι στόχοι αυτοί επιτυγχάνονται με το έμπειρο Τεχνικό και Διοικητικό Προσωπικό – Μηχανολόγο – Αρχιμηχανικό – Τεχνικό Ασφαλείας , καθώς και με τον σύγχρονο Μηχανολογικό εξοπλισμό.

Διαθέτουμε Μεταφορικά Μέσα για κάθε σκοπό και συνεργαζόμαστε  με τουλάχιστον 60 εξωτερικούς συνεργάτες.  Η εταιρεία μας είναι επίσημα  πιστοποιημένη του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008.

Οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται με την παγκοσμιοποίηση , επιβάλλουν την άμεση δραστηριοποίηση μας, σε ένα έντονα ανταγωνιστικό κλάδο. Σκοπός της Εταιρείας είναι στις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις στο βιομηχανικό χώρο του ΒΙ.ΠΑ.ΣΧΙΣΤΟΥ –  να συμβάλλει  στην περαιτέρω ανάπτυξη της στον κλάδο της Ναυτιλίας, καθώς και στον ευρύτερο χώρο της Βιομηχανίας και των τρένων.